Lukijat

torstai 30. tammikuuta 2014

Kaitaliina

Kaitaliina oli haastava. Sydämet ommeltu Japanilaisista kankaista ja ekopellavaa.. Pohjakangas pehmeää raidallista puuvillaa. Reunakaitale puuvilla kangasta.  Pohjakankaan tikkaukset mietitytti kauan . Pyörittelin kangasta monena iltana. Sitten kun keksin ei siinä kauaa mennyt. Ompelukone temppuili tikin kanssa ja ratkomista riitti.
Taustalla on kangaspuilla kutomani puoliryijy. Katso tunnisteista" Ryijyt" niin näet lähikuvia työstäni. nukka on aika pitkää jostain kohdasta
Laukuista lähikuvia tunnisteista "Laukut"Tikkasin ruutukuviota ja trapunto kuviota pohjakankaalle.


KLIKKAA KUVIA NÄÄT NE SUUREMPANA
Leave a comment would be nice to see the quilt enthusiasts from around the world.

11 kommenttia:

 1. Ihana liina. Malli on kaunis. Olen justiinsa tuota himoinnut. Olisi kiva tehdä keinutuoliin matto tuolla mallilla. Olisiko mahdollista saada sydämmestä kaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin tähän malliin. Olen jo syksyllä ommellut mutta tikkasin nyt vasta kun en keksinyt ennen mitenkä sen tekisin. Saat.

   Poista
 2. Tämä on ihana liina, nuo sydämmet ovat niin kivan näköiset, kaunis tikkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Tähän liinaan menee pienet palaset kankaita. Kiva oli ommella. Taidan laittaa seinälle ????

   Poista
 3. Ihana ryijy, pääskyset iloisen ilmeikkäitä pesänrakennuspuuhissaan, Kaitaliinasi on ihan mielettömän kaunis, rauhalliset värit, pikkutarkka, upea tikkaus ja sievä sydänkuvio. Ei voisi olla täydellisempi. Kaunis pöydällä tai seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! 90-luvulla innostuin kutomisesta kangaspuilla. 10 polkusta oli tässä työssä. Toimikas oli puoliryjyn pohjan kuvio.

   Poista
 4. Ihana sydän kaitaliina ja ryijy!

  VastaaPoista