Lukijat

lauantai 24. marraskuuta 2012

Joulu sydän

Ostin kaupasta valmiin "rottinki" sydämen. Tein kukat käsin silkistä. Pitsin palanen löytyi "pitsilaatikosta" Yksinkertainen tämä teelmys -lisää on tulossa....4 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis..
  Arvaa mie rupesin tekemään tilkkupäiväpeittoa..iso homma mutta ihana siitä tulee, jos vaan visioni valmiista onnistuu...käytän peittoon aikas pieniäkin tilkunpalasia...minulla ei ole edes sitä tilkkuleikkuria vaan ihan saksilla leikkelen, silitän ja ompelen ja taas ne ommellut saumat silitän...sitten paksu vanu väliin, tikkaukset siihen ja pohja kangas..paljooooon valkoista pitsiä..se ei ihan kokonaisuudessaan ole pelkkää tilkkua..koska sit miun pitäisi kerätä niitä tilkkuja kauemmin aikaa mutta menen pikkuisen siitä, mistä aita on matalin ..jotta työni valmistuu määräaikaan jonka asetin eli joulukuun alussa sen pitäisi olla sit valmis...mutta älyttömän kivaa puuhaa..kun näkee sen työn koko ajan muutuvan ja valmistuvan..joka päivä yritän ommella edes vähän se tavoite minulla on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija blogin kirjoittaja4. marraskuuta 2012 klo 11.10

   Kiitos Hannele ! Kyllä kannattaa panostaa leikkuriin,aluseen ja viivaimeen, Palat tulee millilleen samankokoiseksi ja työstä tulee suora ja palat loksahtaa paikoilleen. Laita mulle viestiä kun peittosi on valmis niin käyn kurkkaamasssa blogissasi. Nyt täytyy mennä ompelemaan kun mies on hirvijahdissa. Voin levitellä kankaat kun valitsen niitä seuraavaan työhön

   Poista
 2. Aivan ihana. Kaunis ja niin tyylikäs. Ei pelkästään Joulu. Voi pitää esillä ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija blogin kirjoittaja4. marraskuuta 2012 klo 11.12

   Kiitos ! Marja Sen takia valkkasin nämä värit, että voi aina pitää. Teen toki punaisiakin lahjaksi.

   Poista