Lukijat

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Muistikirjalle kannetNäitä teen joululahjaksi. Muistikirjaan applikoituja kankaisia kansia.

13 kommenttia:

 1. Riemastuin postauksestasi, koska minulla on suunnitelmissa tehdä ensi vuoden, todella ruman ja tylsän kalenterin päälle (työnantajan valinta!) uudet kannet. Olen pähkäillyt kansien kiinnityssysteemiä, joten voisikot mitenkään vilauttaa myös kansien sisäpuolta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija blogin kirjoittaja25. lokakuuta 2012 klo 21.11

   laitin kuvan sisäpuolelta. Itse aijon tehtailla näitä jouluksi. 3.30 € maksoi kirja jossa sivuissa viivoitus,

   Poista
 2. Oi kun ihana...minä se olen oikea muistikirjojen ja vihkojen ostelija en tajuu mikä niissä viehättää..mutta etenkin kovakantiset ovat mieleen ja kiitos ideasta, siis tuli nyt mieleen et voisikin tehdä vaikka kannet ruokaohjeille vaikka aplikoimalla kulhon tai veitsien ja haarukoiden kuvia tai miksei muffinssien kuvia parhaat leipomukset kirjaan ja vähänkös olisi ihanaa pitää sitten sitä kirjaa esillä..siis aivan huippu ihana idea..kiitos Eija jälleen inspiroivista ajatuksista ja arvaa mie ostin tilkkuja aikas ison säkin no eiii kuitenkaan jätesäkkillistä mutta nyt tuli idea kun ne tilkut on punasävyjä niin joululeipomis kirjan päälle sitten joulun punaiset kannet...Taas jälleen mie innostuin..siis osaankohan mie tehä noi kannet...laitoitko kovitetta alle???
  Höh hukkasin sanan siis sitä silitettävää koviketta..niin ja arvaa vaan kun siellä kirpparilla oli toinenkin isompi tilkkupussi mutta kun ne oli taas sinisävyisiä ni hölmö en ostanu ja ne oli VAAN 0,50 senttiä pussi..
  Mukavaa torstaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija blogin kirjoittaja25. lokakuuta 2012 klo 21.27

   Moikka Hannele kivaa kun sait idiksen. Laitin päälikankaan ja alukankaan väliin ohuen silitettävän vanun. Olisinlaittanut enemmän kuvia mutta mun kuvatila on loppu. Olen laittanut liian isoja kuvia. Kun on aikaa pienennän kuvia.

   Poista
 3. Aivan ihana. Minulla on paljon kansioita, joita voisi päällystää kagaskansilla. Olisiko mahdollista saada nuo pöllökaavat?

  VastaaPoista
 4. Eija blogin kirjoittaja25. lokakuuta 2012 klo 21.21

  Hei Eija j Mulla ei ole pöllön kaavoja. Olen leikannut kankaasta.Ostin tyttäreni liikkeestä pöllökangasta. Jos haluat hän lähettää sinulle se on 12 € metri. Kirjekuoressa tulee. Puolessa metrissä on paljon noita pöllöjä ja monta erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan. Laitan sinulle sp.

   Poista
  2. Kiitos, kangaso on tullut jo perille. Ihana.

   Poista
  3. on ihana kangas monikäyttönen. Hyvä kun on tullut perille

   Poista
 5. Kauniit kannet. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 6. Kauniita töitä . Täältä saa innostusta ja hyviä malleja kiitos. Kiitos kaavoista tuli perille. Tulen käymään Eurassa ensi viikolla.

  VastaaPoista